Moldova-mms.com | News dal Regina Pacis | Seborganelmondo |
|
|

Ambasada Italiei in Moldova
Started By
silvano
, 30 Apr 2008 - 15:44:25
Questa discussione ha avuto 4 risposte
Inviato 30 April 2008 - 15:44:25
În octombrie Italia îşi va deschide ambasada la Chişinău
CHIŞINĂU, 30 aprilie / Coresp. "Novosti - Moldova" Vadim Drelinschi /. De la 1 octombrie 2008 în Moldova va fi inaugurată Ambasada Italiei. Acest fapt l-a declarat Premierul Zinaida Greceanîi în cadrul întrevederii de la Chişinău cu Ambasadorul Italiei în RM Daniele Mancini, i s-a comunicat miercuri agenţiei NOVOSTI-MOLDOVA la serviciul de presă al şefului Guvernului.
Anterior, în ianuarie curent, în cadrul vizitei de lucru în RM a ministrului italian de externe Massimo D'Alema, s-a anunţat că Italia va deschide Ambasada sa în Moldova în vara anului 2008.
Toate problemele tehnice, legate de inaugurarea la Chişinău a misiunii diplomatice italiene, vor fi preliminar examinate în cadrul consultărilor de lucru ale experţilor instituţiilor diplomatice din ambele ţări.
În cadrul întrevederii a fost reiterat interesul stabil din partea comunităţii de afaceri din Italia faţă de realizarea proiectelor de investire în RM şi intenţia părţii italiene de a organiza la Chişinău un seminar internaţional, la care vor participa companii italiene din sfera logisticii şi infrastructurii.
Businessul italian manifestă interes faţă de investirea în industria textilă, structura bancară, servicii de logistică, precum şi în dezvoltarea infrastructurii Moldovei.
În prezent, aproximativ 300 de companii italiene conlucrează cu ţara noastră.
| 30.04.2008 11:15 |
"Davanti alle difficoltà non bisogna arrendersi. Al contrario devono stimolarci a fare sempre di più e meglio, a superare gli ostacoli per raggiungere i risultati che ci siamo prefissati."
Paolo Borsellino
GUTTA CAVAT LAPIDEM NON VI, SED SAEPE CADENDO
Paolo Borsellino
Inviato 01 May 2008 - 23:09:43
silvano, su 30-Apr-2008 15:44, dice:
Anterior, în ianuarie curent, în cadrul vizitei de lucru în RM a ministrului italian de externe Massimo D'Alema, s-a anunţat că Italia va deschide Ambasada sa în Moldova în vara anului 2008.

www.mondodeicolori.net
L'anima di una persona sta nascosta nello sguardo, per questo abbiamo paura di guardarci negli occhi. Jim Morrison
Inviato 03 May 2008 - 22:22:46

Dar ma gindesc ca nu o sa fie simplu... eu am cetatenie aici, am auzit ca la majoritatea moldovenilor care cer viza le dau refuz, si aici cu noul guvern nu se stie ce legi vor face cu intregirea familiei, s-au saturat si ei de atitea straini.
Inviato 04 May 2008 - 09:41:37
maricica, su 3-May-2008 23:22, dice:

Dar ma gindesc ca nu o sa fie simplu... eu am cetatenie aici, am auzit ca la majoritatea moldovenilor care cer viza le dau refuz, si aici cu noul guvern nu se stie ce legi vor face cu intregirea familiei, s-au saturat si ei de atitea straini.
"Davanti alle difficoltà non bisogna arrendersi. Al contrario devono stimolarci a fare sempre di più e meglio, a superare gli ostacoli per raggiungere i risultati che ci siamo prefissati."
Paolo Borsellino
Paolo Borsellino
Leggono questa discussione 1 utenti
0 utenti, 1 ospiti, 0 utenti anonimi
|
|